Politika kvalitete

  • Kvaliteta za nas nije samo cilj, već osnova stalnog unapređenja svih djelatnosti unutar poduzeća, kroz praćenje razvoja na svom području, 

  • Stručan i motiviran kadar znači uspjeh,

  • Primjenjivati proces stalnog poboljšanja u svim dijelovima RO-TEHNOLOGIJE; kvalitetu osiguravamo i stalnom aktualizacijom znanja i iskustva  našeg stručnog kadra u skladu s najnovijim spoznajama iz našeg područja djelovanja i struke, 

  • Krajnje potrebe naših klijenata, njihove želje i zahtjevi naš su motiv i obaveza,

  • Kvaliteta je naša osnovna odlika, samo kvalitetna i kompletna usluga može biti kriterij zadovoljenja potreba naših klijenata.
     

Motivacija zaposlenih je jamstvo za dostizanje postavljenih ciljeva. Zato uprava RO-TEHNOLOGIJE osigurava da su svi zaposleni upoznati sa politikom kvalitete i da je razumiju u potpunosti. Sve organizacijske i operacijske strukture RO-TEHNOLOGIJE motivirane su da usavršavaju kvalitetu usluge. To je kontinuirani proces koji se razvija na dnevnoj osnovi i nikada ne prestaje.

 

Pravila o zaštiti privatnosti

Internet kolačić je mala tekstualna datoteka koja se kopira na Vaš hard disk prilikom posjete internet stranici.
Kolačići ne uzrokuju nikakvu štetu Vašem računalu i ne sadrže viruse.
Kolačići koji potiču sa naše internet stranice ne prikupljaju privatne podatke.
Korištenje kolačića možete onemogućiti u bilo kojem trenutku izmjenom postavki Vašeg internet preglednika.
Na našoj internet stranici, kolačići se koriste kao smjernica za vrijeme trajanja Vaše sesije u svrhu anonimnih, statističkih procjena i boljeg prilagođavanja internet stranice korisniku.

×