FINIŠER NOVE GENERACIJE SUPER 1803-3i ISPORUČEN TVRTKI CESTA d.o.o. PULA

Tvrtki CESTA d.o.o. PULA smo dana 02.07.2014. isporučili novi finišer VÖGELE SUPER 1803-3i.

SUPER 1803-3i, ¨VÖGELE SUPER 1803-3i FINIŠER VÖGELE SUPER 1803-3i
Ovo je najnoviji dodatak njihovom strojnom parku, u kojem se već nalazi niz strojeva iz proizvodnog programa GRUPACIJE WIRTGEN.

Finišer SUPER 1803-3i je najsnažniji kompaktni stroj na kotačima u paleti VÖGELE proizvoda. Uz visoki stupanj perfekcije, on kombinira karakteristike kao što su robusno i pouzdano rukovanje materijalom, velike širine asfaltiranja do čak 8 m, izvrsna pokretljivost te upečatljivo veliki spektar primjena u radu. Pri dužini stroja od svega 6,1 m, ovaj novi VÖGELE finišer savladava autoceste jednako dobro kao i uske kružne tokove. Za snažan pogon brine se perfektno usklađen dizel motor Cummins od 127 kW. Moderan koncept pogona je pored visoke učinkovitosti prije svega impresivan i zbog svoje ekonomičnosti. Upravo u ECO-stupnju ovaj stroj radi izrazito tiho i štedljivo.

Za perfektne radne uvjete pobrinuo se VÖGELE koncept rukovanja ErgoPlus® - jer uz ErgoPlus® je rukovanje ovim strojem posebno jednostavno. Za operatera je na raspolaganju moderno i ergonomsko radno mjesto, koje ima sve što je moguće poželjeti.


Ova nova generacija nudi i dvije velike inovativne novosti u smislu tvornički ugrađene dodatne opreme na stroju. To su AutoSet Plus – automatizacija dviju funkcija: re-pozicioniranje stroja za transport / nastavak rada kao i pohrana radnih programa ugradnje asfalta koji uključuje i opciju hidraulične blokade grede.
PAVEDOCK SUSTAV - VÖGELE FINIŠERI
Druga je PaveDock Assistant - sustav koji značajno olakšava komunikaciju između strojara na finišeru i vozača vozila koje doprema asfaltnu mješavinu. Oprema uključuje 2 specijalna retrovizor displeja signalizacije koja to omogućuje. Time je SUPER 1803-3i u pogledu nivoa učinkovitosti, ekonomičnosti i jednostavnosti rukovanja postavio sasvim nova mjerila.
 
Ovaj stroj u posjedu tvrtke CESTA d.o.o. PULA je opremljen gredom HPC AB 500-3 TP1 i nastavcima od 4 x 0,75 m, što mu daje mogućnost asfaltiranja do 8,0 metara radne širine. Više
Tehničke karakteristike:
    Maksimalna širina asfaltiranja 8m
    Brzina polaganja asfalta do 700 tona/h
    Maksimalna debljina sloja 30 cm
    Transportna širina 2,55 m
    Brzina asfaltiranja do 18 m/min.
    Brzina kretanja do 20 km/h
    Cummins motor QSB6.7-C170 snage 127 kW
    AutoSet Plus
    PaveDock Assistant  
    ErgoPlus 3 upravljanje
    Tvrdi krović sa širokom štitnicima od sunca
 


14.07.2014 @ 05:35h