Servisna služba

     

 

Mobilnu servisnu službu RO-TEHNOLOGIJE d.o.o. čine tri stručna i od strane Wirtgen Grupacije školovana servisera, koji pokrivaju cijelo područje Republike Hrvatske. Opremljeni su svaki sa po servisnim kombijem u kojem se nalaze neophodni alati za redovne servise kao i za sve vrste akutnih intervencija na strojevima te zalihom najnužnijih habajućih rezervnih dijelova neophodnih za besprijekorno funkcioniranje strojeva i tekuće održavanje.

Serviseri izlaze na teren po potrebi i dogovoru unaprijed, a u hitnim slučajevima na interventne zahvate u za to najkraćem realno mogućem roku.

 

 

 

VODITELJ SERVISNE SLUŽBE

Mario Pudelko 

mpudelko@rotech.hr           

+385 (0)98 240425

 

 

SERVISERI:

Ivan Prpić

iprpic@rotech.hr

+385 (0)98 1923037

 

 

 

 

Vedran Adamić

vadamic@rotech.hr

+385 (0)98 675558

 

 

   

            

          

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×