Novosti i sajmovi

Novosti iz djelatnosti našeg principala WIRTGEN GROUP, prisutnog u cijelom svijetu i na najznačajnijim projektima koji predstavljaju prekretnice u cestogradnji, uvijek su pune uzbudljivih zanimljivosti. Dio novina prezentira se na stručnim sajmovima graditeljstva kao što su Bauma, Samoter, Intermat, Conexpo i sl., dok se primjena u praksi najbolje demonstrira kroz izvještaje sa gradilišta gdje se strojevi hvataju u koštac sa zahtjevno postavljenim zadacima.

            

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×