Rezervni dijelovi

RO.Tehnologija d.o.o. u svojem after-sale segmentu  (servis/održavanje i prodaja rezervnih dijelova) koristi isključivo originalne rezervne dijelove dobavljene direktno od proizvođača opreme te poneke habajuće dijelove od renomiranih proizvođača generičkih rezervnih dijelova.

                            
Rezervni dijelovi dostavljaju se u najkraćem mogućem roku nakon narudžbe od strane kupca. Kod hitnih narudžbi dijelovi se isporučuju već slijedeći dan, uz 24-satnu dostavu specifičnih dijelova na zahtjev direktno od proizvođača, preko nas, kupcu. Manje hitne narudžbe rezervnih dijelova grupiraju se tjedno i potom naručuju od principala. Uz dobavu na upit direktno od principala, postoji i skladište osnovnih rezervnih dijelova u sklopu našeg sjedišta, na kojem se uvijek nalaze zalihe najtraženijih habajućih rezervnih dijelova i potrošnog materijala.

Pravila o zaštiti privatnosti

Internet kolačić je mala tekstualna datoteka koja se kopira na Vaš hard disk prilikom posjete internet stranici.
Kolačići ne uzrokuju nikakvu štetu Vašem računalu i ne sadrže viruse.
Kolačići koji potiču sa naše internet stranice ne prikupljaju privatne podatke.
Korištenje kolačića možete onemogućiti u bilo kojem trenutku izmjenom postavki Vašeg internet preglednika.
Na našoj internet stranici, kolačići se koriste kao smjernica za vrijeme trajanja Vaše sesije u svrhu anonimnih, statističkih procjena i boljeg prilagođavanja internet stranice korisniku.

×