ARRB DISTRIBUTOR MEETING 2015, COLOMBO, SRI LANKA

 

Cinnamon hotel, nazvan prema najpozatijem izvoznom proizvodu tropske države Sri Lanka, smješten u Colombu, najvećem gradu Sri Lanke (nekada poznate kao Ceylon), bio je u razdoblju od 29. studenog do 1. prosinca 2015. domaćin petom međunarodnom okupljanju distributera ARRB Grupe.

Nakon Bangkoka (Tajland) - 2 x, Kuala Lumpura (Malezija), Ho Chi Minh City-ja (Vietnam), ARRB Grupa je za domaćine odabrala izrazito gostoljubivu državu svojeg zastupnika A.T.A. International (PVT) Limited, na otprilike pola puta udaljenosti do ARRB tvornice u Vermontu u Australiji.

Konferenciji su nazočili predstavnici ARRB Grupe iz cijelog svijeta pa smo tako, osim domaćina, imali priliku upoznati zastupnike iz Švedske, Danske, Rusije, Kine, Malezije, Indije, Kine, Japana, Bangladeša, Južne Koreje, U.A.E., Meksika, SAD-a i Južnoafričke republike.

 

Uz standardnu ramjenu informacija i novosti te prodajnih rezultata ARRB Grupe koji pokazuju kako je ovaj proizvođač još jednom ostao na svjetskom vrhu apsolutno sam, dočekalo nas je ugodno iznenađenje u obliku nagrade za izniman doprinos u marketinškim aktivnostima, dok je nagrada za najveći prodajni udio ove godine otišla u Maleziju čije brzorastuće tržište je proteklih godina bilo iznimno plodonosno za ARRB grupu.

Najveća atrakcija konferencije bilo je predstavljanje nove verzije dobro poznatog uređaja za profiliranje kolnika - Walking Profiler G3, čije funkcioniranje smo imali prilike i isprobati.

Glavne prednosti novog uređaja očituju se, uz iznimnu jednostavnost korištenja, u većoj brzini prikupljanja podataka te lakšem održavanju i bržoj isporuci zbog izmjene osnovne tehnologije u samom uređaju. Više o novom uređaju na upit!

ARRB Grupa je također sa novim softverom Hawkeye Insight označila pomak prema budućnosti i prikupljanju podataka "u oblaku" uz mogućnosti upravljanja "flotom" na sličan način kao što je to na posljednjoj Baumi predstavila i ponudila Wirtgen Grupa.

Da ne bi sve ostalo na tome, pobrinula su se još dva predstavnika Pavement Alliance saveza - danska kompanija Delta i švedska kompanija ASFT (podsjetimo, uz navedene - četvrti član saveza je dansko/nizozemska kompanija Gröntmij, proizvođači deflektometara), proizvođači uređaja za ispitivanje retrorefleksije te ispitivanje sklizljivosti (frikcije) asfalta, a koji su najavili mnogo uzbudljivih novosti za predstojeći poslovni period. 

 


09.12.2015 @ 03:16h