OTVORENA OBNOVLJENA KOLODVORSKA AVENIJA U UMAGU - MEHANIZACIJA WIRTGEN GRUPE NA DJELU

KOLODVORSKA AVENIJA UMAG
U Umagu se nakon nekoliko mjeseci rekonstrukcije i izgradnje upriličeno svečano otvorenje Kolodvorske avenije. Gradonačelnik Vili Bassanese se zahvalio građanima na strpljenju i razumijevanju za vrijeme radova na području Grada Umaga. Svi su oni, kaže, usmjereni k razvoju i koristi zajednice.
Otvaranjem Kolodvorske avenije rješava se problem prometa i nove infrastrukture za budućih pedesetak godina, kada će se pojaviti potreba izgradnje drugih avenija.
KOLODVORSKA AVENIJA UMAG KOLODVORSKA AVENIJA UMAG
Tijekom rekonstrukcije izgrađena je i nova komunalna infrastruktura, vodovod, plin, kanalizacija, oborinska odvodnja, ekološka javna rasvjeta, DTK, elektroničko komunikacijska infrastruktira, biciklistička staza, te suvremena prometna i pješačka površina.
Radi se o investiciji teškoj ukupno 24,5 milijuna kuna, a koja je najvećim dijelom financirana sa strane Hrvatskih cesta. Sve su radove izvodile tvrke s područja Istarske Županije pa su na taj način direktno utjecali na pozitivan prihod gospodarstva i standard građana Istre.
KOLODVORSKA AVENIJA UMAG
Radove same cestogradnje izvodila je tvrtka Cesta d.o.o. Pula, a u izvođenju radova izgradnje kolničke konstrukcije nove prometnice koristili su mehanizaciju iz palete našeg zastupničkog programa Wirtgen Grupe – glodalice Wirtgen, finišere Vögele, valjke Hamm.
Više detalja kao i slika sa svečanog otvorenja nove prometnice možete pogledati ovdje:
link i ovdje: link

 


07.06.2016 @ 05:53h