BAUMA 2010 - VELIKI USPJEH WIRTGEN GRUPE

Bauma 2010 – Posjet i interes hrvatskih kupaca i ovog puta, usprkos krizi, premašio očekivanja – Veliki uspjeh Wirtgen Grupe ponovno neupitan

Sajam posjetilo preko 415,000 posjetitelja iz više od 200 zemalja


Sajam Bauma 2010 u Münchenu je započeo u sjeni vulkanske erupcije, čije posljedice su putnike iz raznih krajeva svijeta onemogućile da pravovremeno stignu na sajam, počevši od samih Wirtgen Group predstavništava tj. njihovih zaposlenika širom svijeta, pa do posjetitelja iz udaljenijih krajeva Evrope, Amerike i Azije koji nisu mogli stići na željeno odredište u planiranom vremenu, a napose i samih izlagača.
      

    
Ta je prepreka za naše posjetitelje iz Hrvatske, na sreću, bila nebitan faktor te zbog blizine Münchena i lake dostupnosti nije niti najmanje utjecala na odaziv posjetitelja iz naše zemlje!
   

     
Tokom sedam dana sajma, naši su kolege na štandu imali zadovoljstvo ugostiti velik broj naših dugogodišnjih kupaca iz cijele zemlje, koji ni ovog puta nisu odustali od svojeg obaveznog „hodočašća“ svake treće godinu na Baumu.
   
Svi premijerno prikazani noviteti sigurno će se ubrzo naći i na hrvatskim gradilištima kod domaćih firmi, jer je velik interes za tehnološki napredak iskazan od strane hrvatskih predstavnika struke iz područja cestogradnje.

   

   

     

   

  
Posjetitelji iz struke su imali prilike, osim toga, da u osobnom kontaktu - od trenera za buduće strojare, specijalista za primjenu tehnologije (application specialists), voditelja razvoja pojedinih grupa, pa sve do samih vlasnika firme, braće Jürgena i Stefana Wirtgena osobno - dobe odgovore na sva svoja pitanja.
   

   
Bauma 2010 bila još jedanput, u svojoj preko 50 godina dugoj povijesti, nezaobilazan i uvijek iznova rado posjećen „meeting point“ za sve one za koje tehničke novosti u području cestogradnje predstavljaju više od puke obaveze struke, već su neizostavan „must-see“ kao smjernica za buduće investicije i projekte.
      

    
U nastavku je nekoliko fotografija koje prikazuju neke naše posjetitelje od kojih su svi ostali fascinirani tehničkim napretkom, novostima i, usprkos recesiji, neposustajanjem od ulaganja u razvoj koji je prisutan u sva četiri brenda Wirtgen Grupacije.

     

      

    

    

      

    

   x

 


13.05.2010 @ 03:24h