TVRTKA GUSTE ZIDINE d.o.o. IZ KASTVA POSTALA JE VLASNIKOM VISOKOEFIKASNE GLODALICE ZA ASFALT WIRTGEN W 200i FINAL

Visokoefikasna glodalica za asfalt na 4 gusjenice, s prednjom istovarnom trakom i mehaničkim pogonom valjka za glodanje tip WIRTGEN W 200i Final, pridružila se dana 05.09.2017. strojnom parku tvrtke GUSTE ZIDINE d.o.o. iz Kastva.

glodalica za asfalt WIRTGEN

Isporučena glodalica za asfalt W 200i Final pripada u noviju generaciju velikih glodalica za asfalt, koje su postale sve zastupljenije na našem tržištu zahvaljujući svojem visokom standardu izvođenja radova glodanja, fleksibilnosti i prilagodljivosti najrazličitijim uvjetima na gradilištu, odličnom omjeru učinka i troškova te mnogim inovativnim karakteristikama u samoj izvedbi i dizajnu stroja. Sve ovo čini WIRTGEN vodećim proizvođačem na tržištu.

W 200i Final glodalica s prednjom utovarnom trakom i dokazani koncept stroja čvrstog dvonačinskog hladnog glodanja osigurava učinkovito glodanje. Ergonomski dizajniran, neprekidan raspon vožnje i intuitivni radni koncept omogućuju visoki dnevni rezultat.
Stroj pruža širok raspon primjena u rasponu od rehabilitacije gornjeg sloja, kroz cjelokupno proširenje sloja, do finog mljevenja.
Visoke performanse velikih glodalica vidljive su i kao na velikim i tako i na prostorno skučenim gradilištima. Kompaktne dimenzije i niska težina stroja pružaju veliku fleksibilnost u uporabi. više        

Osnovne karakteristike isporučene glodalice:

- standardna širina glodanja 2.000 mm
- dubina glodanja 0–330 mm
- valjak za glodanje FB2000
   FCS Light (Flexible Cutter System – patent WIRTGEN) lako kućište valjka
   FB 2000 za brzu izmjenu valjaka različitih izvedbi i širina, izvedeno iz čelika
   visoko-otpornog na habanje
- razmak reznog alata 15 mm   
- broj alata 162
- promjer valjka s alatima 1.020 mm
- pogonski motor: CUMMINS tip QSX 15
- max. snaga pri 1900 min-1: kW / HP / PS    455 / 610 / 619
- zapremina motora 15 l
- emisijski standard   EC Stage 4 / US Tier 4f
- radna težina, prema CE:  27.850 kg

Isporučeni stroj bogato je opremljen dodatnom opremom.
 

Upoznavaje s glodalicom i puštanje u rad djelatnici tvrtke GUSTE ZIDINE d.o.o. i naš serviser obavili su prilikom saniranja asfalta u Gerovu.

saniranje asfalta glodalicom WIRTGEN

 


12.09.2017 @ 11:48h