ISPORUČEN VALJAK HAMM HD 14 VT TVRTKI CESTE ŠIBENIK d.o.o.

Tvrtki CESTE ŠIBENIK d.o.o. isporučili smo dana 07.10.2017. novi kombinirani valjak HAMM HD 14 VT s čeličnom bandažom sprijeda te s četiri glatke gume straga.

HAMM HD 14 VT

HAMM HD 14 VT dio je serije „Compact Line“ kompaktnih zglobnih valjaka za asfalt koje odlikuju ergonomski položaj vozača, čemu pridonosi pregledna upravljačka konzola i neometan pogled na radnu okolinu, te Hamm-ov upravljački zglob u tri točke.

valjak za asfalt HAMMValjci HAMM iz serije HD i HD+ su zglobni valjci za sabijanje asfalta, izrazito laki za rukovanje, a dostupni u radnim težinama koje variraju od 1,5 do 14 tona. Unutar HD serije pojavila se nova linija, “Compact Line“, koja raspolaže s deset kompaktnih malih valjaka za svaku priliku, s rasponom težine od 1,5 do 4,2 tone, a koji se odlikuju impresivnim sabijanjem i brojnim tehničkim inovacijama.

Odlika isporučenog modela HAMM HD 14 VT, je radna težina od 4,0 tone, gabaritno je dosta velik, ima promjer bandaže od 900 mm i izuzetnu silu sabijanja od čak 64 kN (puno više od sličnih valjaka ostalih proizvođača). više
Nadalje, ovaj model jedini u ovoj težinskoj klasi, kod vibracijskog načina sabijanja, omogućava odabir dvije frekvencije vibriranja (60 Hz ili 51 Hz) i dvije amplitude vibriranja (0,51 mm ili 0,31 mm).

Glavne osobine valjka:

-  Moderna komandna ploča
-  Optimalni pregled valjka zbog zakrivljenog prednjeg dijela
-  Ergonomsko ogibljeno komforno sjedalo operatera
-  Preklopni ROPS čelični zaštitni luk
-  Dodatna zvučna izolacija
-  Lagano održavanje i servis

"Mlade snage" iz CESTE ŠIBENIK d.o.o. i RO.Tehnologije d.o.o. na primopredaji stroja:

HAMM HD 14 VT 


11.10.2017 @ 11:21h