ŽUPANIJSKE CESTE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE OBOGATILE SU SVOJ STROJNI PARK S JOŠ DVA NOVA STROJA

Flota WIRTGEN GROUP strojeva u Hrvatskoj doživjela je još jedno povećanje u broju, i to najnovijom prodajom naših proizvoda dugogodišnjem kupcu – tvrtki ŽUPANIJSKE CESTE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE. Postojećem impozantnom broju strojeva u Hrvatskoj pridružila su se tako još dva nova stroja – jedan finišer i jedan valjak!  
Novom vlasniku su prije dva tjedna isporučena dva nova stroja za njihov strojni park. Radi se o asfaltnom finišeru VÖGELE SUPER 800 i valjku HAMM HD 14 VT. Na slici: Petar Buljat, Voditelj strojnog parka Ž.C.Z.Ž (desno), i Tomislav Nikšić, serviser RO.Tehnologije d.o.o. (lijevo).

 
Finišer VÖGELE SUPER 800 je vrlo kompaktan mali finišer na gusjenicama koji je, zbog svog sveukupnog dizajna, sposoban nositi se sa širokom lepezom asfaltiranja u primjeni kao što su asfaltiranje pješačkih i biciklističkih staza, građevinski zahvati na manjim površinama, radovi uređenja okoliša i vrtova kao i radovi održavanja.
Širina asfaltiranja       maks.     3,2 m             
Motor                          DEUTZ
Snaga                        45 kW / 2300 o/min


 

Valjak HAMM HD 14 VT je artikulirani tandem valjak za sabijanje asfalta koji je izrazito lak za rukovanje, a valjci iz te serije dostupni su u radnim težinama koje variraju od 7 do 14 tona. Ta HD serija je zaokružena novom linijom, “Compact Line“, od deset kompaktnih malih valjaka za svaku priliku, s rasponom težine od 1,5 do 4,2 tone, koji se odlikuju impresivnim sabijanjem i brojnim tehničkim inovacijama, a njoj pripada i ovaj mali valjak.

 


06.10.2010 @ 08:55h