WIRTGEN GROUP TECHNOLOGY DAYS 2010

Technology Days 2010 u novoj tvornici Kleemann: Wirtgen Group prezentirala cijeli raspon proizvoda uživo
 
 
I ove je godine naš principal, grupacija WIRTGEN GROUP, organizirala za svoje vjerne kupce i korisnike opreme Technology Days – prezentaciju najnovijih strojeva i tehnologija iz njihovog proizvodnog programa u trajanju od dva dana, u periodu od 23. - 24.09.2010., u sjedištu tvrtke Kleemann GmbH, u gradu Göppingen, Njemačka, a Ro-Tehnologija d.o.o. je organizirala posjetu hrvatskih građevinskih tvrtki i vezanih organizacija tom događanju. Kleemann GmbH, specijalizirani proizvođač visoko-kvalitetnih mobilnih i stacionarnih drobiličnih postrojenja i uređaja za prosijavanje (u sastavu Wirtgen Group od kraja 2006. godine), početkom 2010. godine preselio se je u nove proizvodne pogone na istok grada Göppingena. Na površini od 125.000,00 m2 izgrađen je najmoderniji proizvodni pogon od 35.000 m2 i upravna zgrada od 4.000 m2. Veliki prostorni kapacitet novog glavnog proizvodnog pogona savršen je za enormne dimenzije strojeva za drobljenje i prosijavanje.
 
Najnovija postignuća tehnologije strojeva kao i metode izgradnje sutrašnjice bili su središnje točke Wirtgen Group Technology Days u rujnu 2010. Wirtgen Group sa svojom globalnom mrežom od 55 podružnica i više od 100 dilera, pozvala je izvođače iz područja cestogradnje te vađenja i obrade kamena u Göppingen. Više od 2.600 posjetitelja iz preko 80 zemalja okupilo se u novoj tvornici Kleemann gdje su, ne samo obišli najnapredniji svjetski proizvodni pogon opreme za drobljenje i prosijavanje, već su također otkrivali inovativne tehnologije Wirtgen Grupe uživo i to iz neposredne blizine.
 
 

U toku tog dvodnevnog eventa, Wirtgen Group je prezentirala kupcima višeslojnu ponudu ekspertnih informacija i veliku raznoliku paletu demonstracija strojeva. Kao treći po redu event ovog tipa, Technology Days su se etablirali kao međunarodno okupljalište za predstavnike ove djelatnosti. Posjetitelji su stizali iz svih dijelova Europe – od Nordkapa sve do Andaluzije. Nekoliko stotina posjetitelja iz Azije, više od 250 posjetitelja iz Sjeverne i Južne Amerike, kao i brojni kupci sa Srednjeg Istoka, Australije i Afrike su također iskoristili ovu jedinstvenu priliku. Demonstracije strojeva uživo iz svih divizija Wirtgen Group palete bile su nedvojbeno vrhunac ovog programa, koji je bio dopunjen predavanjima stručnjaka, sveobuhvatnom izložbom strojeva i turom po novoj glavnoj tvornici Kleemanna.


 

 
Posjetiteljima su prikazane građevinske tehnologije sutrašnjice u akciji danas. Na istom mjestu su se susreli razmjena znanja, entuzijazam, užitak, dobra atmosfera, uspostavljali novi kontakti, poticala mašta, a vrhunac toga bila je nezaboravna večer u novom sjedištu Kleemanna, gdje je još upriličen večernji kulinarsko-zabavni program – užitak za sva čula – na kojem je selekcija kulinarskih užitaka uz bogat zabavni program dala nezaboravan pečat ovom bogatom doživljaju.
 


Inovacije u akciji koje su tamo prikazane dokaz su snage inovativnosti Wirtgen Group: dakle Wirtgen, Vögele, Hamm i Kleemann strojeva koji su posjetitelje poveli na obilazak budućnosti. Fascinantne aplikacije iz područja cestogradnje, rudarstva i obrade minerala u spektakularnim demonstracijama u živo.
 

Mnogo se toga moglo naučiti na licu mjesta o samim proizvodima proučavajući tamo izložene strojeve, polagano i tempom koji vam odgovara, koristeći pritom u potpunosti stručnost i strastvenu posvećenost naših stručnjaka koji su bili na raspolaganju i omogućili da otkrijete sve – do i najmanjeg detalja. Ta manifestacija objedinila je prikaz inovacija u akciji, demonstracije uživo, nove vrhunske tehnologije, obilazak tvornice tj. pogona, predavanja od strane stručnjaka,  a sve to sa zajedničkim nazivnikom – strast prema struci. Ako se igdje sve to moglo vidjeti na jednom mjestu, onda je to bilo tamo i tada! www.kleemann.info/en/news-and-media/press-releases/article_3090.html
 


 


12.10.2010 @ 09:03h