SLAVONSKA PREMIJERA - W 100 - UNIKOM d.o.o. OSIJEK POSTAO VLASNIKOM NOVE GLODALICE

Prvi put u Slavoniji: Wirtgen W 100
Dana 07.06.2011. isporučili smo kupcu Unikom d.o.o. Osijek asfaltnu glodalicu Wirtgen W 100. To je treći stroj te vrste isporučen na našem tržištu, prvi u ovom dijelu Hrvatske. Radi se o stroju iz nove generacije velikih glodalica Wirtgen.

Nova Wirtgen hladna glodalica W 100: snaga i produktivnost na srednje velikim i velikim površinamaSnažna glodalica s istovarnom trakom na stražnjem dijelu, koja je dio generacije inovativnih malih glodalica vodećeg proizvođača na tržištu Wirtgen, ima standardnu radnu širinu od 1 m i dubinu glodanja od 30 cm te je opremljena za primjene koje iziskuju vrhunske performanse na velikim površinama. Glodalica W 100 je opremljena snažnim 6-cilindarskim Deutz turbo dizel motorom snage 155 kW, koji je u skladu s najstrožim propisima o standardima ispušnih emisija stipuliranim od strane US Environmental Protection Agency (EPA, Tier III) i EU (Stage III). Standardna izvedba glodalice W 100 se isporučuje kao model na 4 kotača i ima permanentni pogon na sva četiri kotača za optimalno, uniformno prianjanje. Stroj ima radnu težinu od 14.250 daN (kg). Ove karakteristike čine stroj W 100 idealno prikladnim kako za ekonomičnu rehabilitaciju asfaltnih kolnika tako i za skidanje cijelih slojeva kolnika.

Stroj je opremljen sustavom za nivelaciju "LEVEL-PRO", istim sustavom kakav se primjenjuje na svim tipovima glodalica Wirtgen, počev od najmanje do najveće. "LEVEL-PRO" je sustav za nivelaciju posljednje generacije, posebno projektiran za potrebe Wirtgen glodalica. Karakterizira ga praktičan modularan dizajn koji se sastoji od jedne ili više upravljačkih ploči, kontrolera i jednog ili više senzora. Dodatni materijali sa podrobnijim opisom tehnologije "LEVEL-PRO" dostupni su na upit.W 100 je idealno zaokruženje koncepta proizvodne serije u rasponu malih glodalica i predstavlja najbolji stroj u klasi glodalica širine 1-metra sa stražnjom utovarnom trakom. Zahvaljujući svojem proširenom dometu performansi, W 100 nadmašuje prethodnike, kako W 1000 tako i W 1000 L, u jedinstveno širokom proizvodnom portfelju Wirtgena koji se sastoji od čak 15 modela hladnih glodalica. više 


28.06.2011 @ 05:51h