WIRTGEN GROUP - MINERAL TECHNOLOGY DAYS 2012

Wirtgen Group Mineral Technology Days 2012 – Premijera s mnoštvom istaknutih zanimljivostiWIRTGEN GROUP - MINERAL TECHNOLOGY DAYS
(Ogroman broj posjetitelja obišao je i izložbu strojeva. Za stručnu publiku je to bila idealna prilika da tehnologiju Wirtgen Group izbliza stručno pregledaju.)
Organiziranje Dana mineralne tehnologije dalo je mogućnost Wirtgen Group da sada uspostavi ovaj međunarodni skup ljudi iz branše i za svoje drugo proizvodno područje  – Wirten Group Mineral Technologies: oko 1.400 rudarskih stručnjaka i operatera kamenoloma iz više od 65 zemalja prihvatili su poziv da dođu u Windhagen te dobili priliku da tehnologiju strojeva dožive ravno iz prve ruke.
U sklopu dobro osmišljenog programa informativnih stručnih predavanja, uzbudljivih demonstracija uživo i fascinantnih projektnih svjetova, Wirtgen Group se prezentirala kao pouzdani poslovni partner u rudarskoj industriji. Obilazak tvornice Wirtgen omogućio je specijaliziranoj publici da baci pogled i duboko iza kulisa. Široki proizvodni program i optimalni procesi dobiveni u  proizvodnji stroja za površinski kop (Surface Miner) bili su jednako impresivni baš kao i strojevi uživo, koji su demonstrirali obimni raspon proizvoda kojeg nudi Wirtgen Group Mineral Technologies divizija. Taj je priredba omogućila idealnu platformu stručnjacima da međusobno podijele svoje iskustvo i znanje.
WIRTEN GROUP MINERAL TECHNOLOGY DAYS 2012
(Prilikom obilaska proizvodnog sjedišta Wirtgen kupci su mogli iz neposredne blizine pratiti proizvodnju stroja Wirtgen Surface Miner.)
Na putu kroz svijet Wirtgen Group Mineral Technologies, gosti su uživali već u jutarnjoj demonstraciji uzbudljivih područja primjene Wirtgen strojeva za površinski kop (Surface Miners) te Kleemann postrojenja za drobljenje i prosijavanje. Tematska izložba koja se protezala površinom od 13.000 m2 pružila je posjetiteljima nezaboravno iskustvo. Uspješni rudarski projekti dobivanja materijala kao i projekti obrade materijala od Australije preko Rusije pa do Amerike sa željeznom rudačom, vapnencem, gipsom, ugljenom, boksitom i granitom pokazali su široki raspon korištenja Wirtgen Group tehnologija. To je raznolikost projektnih zahtjeva i rješenja rađenih po mjeri koja su projektirana individualno od strane Wirtgena i Kleemanna. Projekcije filmskih ulomaka koje su prikazivale operativnu primjenu u svih osam svjetova dali su posjetiteljima dojam da su osobno uživo prisutni u tim projekatima.
WIRTGEN GROUP MINERAL TECHNOLOGY DAYS 2012
(Posjetitelji su s velikim interesom pratili demonstracije uživo Wirtgen Surface Minera i Kleemann uređaja za drobljenje i prosijavanje – i bili vidljivo impresionirani.)
Uz to su pak kupci doživjeli i pravo iskustvo s demonstracijama uživo Wirtgen Group strojeva. Specijalizirana publika je bila posebno impresionirana snagom rezanja od 1.623 ks Wirtgen stroja za površinski kop – Surface Miner 4200 SM. Kleemann strojevi za drobljenje i prosijavanje priredili su izvanredni nastup dok su s lakoćom drobili ogromne stijene i prerađivali ih u unaprijed definirane finalne granulacije. Uz ove praktične dojmove, vodili su se i specijalizirani razgovori s međunarodnim ekspertima za stručno rješavanje problema Wirtgen Group, kako po pitanju dobivanja korisnih minerala tako i njihove obrade.
Ova grupa kompanija nudi puno više od samo međusobno usklađenog i visoko-učinkovitog proizvodnog programa. Kroz predani zajednički napor u neprekidnom daljnjem razvijanju strojeva te zahtjevni zadatak optimalne podrške kupcima kod financiranja i u post-prodajnom servisiranju, Wirtgen Group se pozicionira kao pouzdani partner u rudarstvu.

 

 


19.09.2012 @ 05:16h