Novi i rabljeni strojevi

Iz našeg zastupničkog programa Vam možemo ponuditi određene tipove novih strojeva naših principala koji su dostupni s kratkim rokom isporuke, a s vremena na vrijeme i rabljene strojeve raznih tipova.

Rabljeni strojevi iz naše ponude su dobre kvalitete i radnih sposobnosti, jer tokom svojeg korištenja bivaju redovito servisirani i uredno održavani od strane naše servisne službe. U tom postupku koriste se samo originalni rezervni dijelovi proizvođača i vrhunski materijali koji im garantiraju dugi radni vijek i nesmanjene radne karakteristike.

Detaljan prikaz i opis strojeva koje Vam trenutno nudimo s kratkim rokom isporuke možete vidjeti u zasebnim rubrikama - finišeri, glodalice, valjci.

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×