BAUMA 2010 - USKORO!!

bauma 2010 – München - od 19. do 25. travnja 2010.
POGLEDAJTE 3-D PRIKAZ IZLOŽBENOG PROSTORA "WIRTGEN GROUP" NA OVOJ STRANICI:

www.wirtgen-group-at-bauma.com/en
VRHUNAC IZVRSNOSTI
Predstojeći, 29. po redu sajam graditeljstva i rudarstva, Bauma, obuhvaća više od pola milijuna kvadratnih metara izložbenog prostora, što ga čini daleko najvećim i zasigurno najimpresivnijim sajmom ikada. Niti jedna druga sajamska priredba ne obuhvaća veći raspon proizvoda i usluga. Niti jedan drugi sajam nije više internacionalan od ovog. Ovo je mjesto gdje su zastupljeni svi vodeći svjetski proizvođači i ključni igrači. Ovo je mjesto gdje se prezentiraju inovacije za sve sektore.

Iskoristite 2010. ponovno prednost koju vam nudi ova jedinstvena vodeća manifestacija.



Više prostora

Bauma je 2007. narasla za još dodatnih 40.000 m2 - to predstavlja porast od 8%. Kako je interes među izlagačima i posjetiteljima bio tako visok, sektor rudarstva je sada kompletno integriran u Baumu.

Više izlagača
3.002 izlagača iz 49 zemalja učinili su sajam Bauma 2007-e najvećim događajem za građevinsku industriju. Porast od sveukupno 7% zabilježen je u broju izlagača, a udio međunarodnih izlagača je porastao za značajnih 12% na 55%. To sasvim jasno ukazuje na izvanredan međunarodni značaj Baume i odražava postojeći građevinski bum u mnogim regijama svijeta.

Više posjetitelja
S obzirom na tu pozadinu, nije iznenađujuće da je zabilježen i značajan porast u broju posjetitelja – za 20%, na više od pola milijuna ključnih donositelja odluka iz struke kao i ostalih zainteresiranih posjetitelja iz 191 zemlje. Broj međunarodnih posjetitelja porastao je za 35% na više od 155.000. Sa stopama rasta većim od 100%, Turska, Indija, Poljska, Rusija i SAD doživjele su najveće poraste u broju posjetitelja.

WIRTGEN GROUP
će kao i do sada biti zastupljen na svojem impresivnom izložbenom prostoru koji se proteže preko izložbenih čestica br. 1010, 1011/1012, 1111/1112, gdje će na sveukupnoj površini od 9.080 m2 biti izložena gotovo kompletna proizvodna paleta sva četiri brenda koji sačinjavaju tu grupaciju – WIRTGEN, VÖGELE, HAMM i KLEEMANN.

Za više informacija o samom sajmu posjetite stranicu www.bauma.de


 

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×