bauma 2013 - uskoro !!

bauma 2013 – München - od 15. do 21. travnja 2013.
POGLEDAJTE 3-D PRIKAZ IZLOŽBENOG PROSTORA "WIRTGEN GROUP" NA OVOJ STRANICI:

www.wirtgen-group-at-bauma.com/en
VRHUNAC IZVRSNOSTI
Predstojeći, 30. po redu sajam graditeljstva i rudarstva, Bauma, obuhvaća više od pola milijuna kvadratnih metara izložbenog prostora, što ga čini daleko najvećim i zasigurno najimpresivnijim sajmom ikada. Niti jedna druga sajamska priredba ne obuhvaća veći raspon proizvoda i usluga. Niti jedan drugi sajam nije više internacionalan od ovog. Ovo je mjesto gdje su zastupljeni svi vodeći svjetski proizvođači i ključni igrači. Ovo je mjesto gdje se prezentiraju inovacije za sve sektore.
Iskoristite i 2013. ponovno prednost koju vam nudi ova jedinstvena vodeća manifestacija!

Jeste li zainteresirani za tehnologije budućnosti?
Onda dođite u München!
Od 15. Do 21. travnja 2013., možete uživo iskusiti strast, rješenja, iskustvo i pouzdanost našeg principala Wirtgen group na sajmu bauma 2013.
Dođite i budite naš gost!
Wirtgen Group predstavlja 29 novih proizvoda na sajmu bauma 2013: Inovativna rješenja u tehnologiji cestogradnje i eksploataciji mineralnih sirovina
Četiri jaka brenda, više od 90 inovativnih izložaka, od kojih su 29 pionirske svjetske premijere, 10.560 m2 izložbenog prostora i preko 100 iskusnih stručnjaka: ove impresivne brojke opisuju prisutnost Wirtgen Group na Baumi 2013 i demonstriraju njezinu inovativnu snagu u tehnologiji cestogradnje i eksploatacije mineralnih sirovina.
Wirtgen Group određuje ritam u ovoj djelatnosti
Sa svojim naprednim rješenjima, snažni brendovi Wirtgen, Vögele, Hamm i Kleemann ponovno određuju ritam u ovoj branši. Novi Wirtgen Group strojevi, koji su osmišljeni u uskoj sprezi s potrebama na terenu, nude kupcima dodatnu vrijednost koja uvelike olakšava njihov svakodnevni rad na gradilištu, u rudniku odnosno u kamenolomu.
Sa svojih šest svjetskih premijera, Wirtgen nagovještava novu eru u cestogradnji. Bilo da se radi o novoj izgradnji ili rehabilitaciji postojećih površina, tvrtke za cestogradnju su idealno opremljene da se nose s bilo kojom vrstom izazova uz po dva stroja za reciklažu hladnim postupkom, stabilizatora tla kao i betonska finišera s kliznom oplatom nove generacije.
Maksimalna pouzdanost procesa, niža potrošnja goriva, veća lakoća rada: to su strojevi nove „povlaka - 3“ generacije iz Vögele-a. Jedanaest svjetskih premijera među finišerima i gredama na izvlačenje možete vidjeti uživo na ovogodišnjem sajmu bauma 2013.
Uz svjetske premijere u H, HD+ i HD CompactLine obitelji proizvoda, Hamm zaokružuje svoju paletu visoko kvalitetnih vibracijskih valjaka za zemljane radove te tandem valjaka. Učinkovitost je ključna riječ za budućnost tehnologije sabijanja.
Nova linija MOBICAT EVO čeljusnih drobilica postavlja nove standarde na tržištu izvođača. Tri svjetske premijere iz tvornice Kleemann diče se visokom učinkovitošću i svestranošću.
Doživite izložbeni prostor Wirtgen Group na ovoj baumi: nove perspektive za posjetitelje
U skladu sa svojom temom “Inovativna rješenja u tehnologiji cestogradnje i eksploataciji mineralnih sirovina“ – Wirtgen Group ne prikazuje samo svjetske premijere, već i impresivan presjek svojeg portfelja za sve namjene. Dimenzije sajamskog izložbenog prostora Wirtgen Group su jednako tako impresivne. Ukupna površina je znatno narasla od sajma bauma 2010; Wirtgen Group ima, naime, treći po veličini najveći izložbeni prostor na sajmu bauma 2013. I kao da to nije dovoljno, izložbeni prostor je narastao čak i okomito: posjetitelji mogu otkrivati svijet Wirtgen Group na dva nivoa po prvi puta ove 2013. godine. Dok su strojevi izloženi u prizemlju, u okviru proizvodnog programa i tehnoloških paviljona, kupci mogu uživati u ostalim uslugama Wirtgen Group na drugom katu. Od savjetodavstva o primjenama/školovanju i financijskih rješenja pa do korisničke službe, posjetitelji ovdje mogu upoznati kako to Wirtgen Group u praksi živi svoj zavjet „tik do naših kupaca“ baš svaki dan.
Wirtgen Group eksperti u Münchenu
Eksperti za Wirtgen, Vögele, Hamm i Kleeman brendove, kao i iz 55 prodajnih i servisnih kompanija iz cijelog svijeta, bit će nadohvat ruke na sajmu bauma 2013 kako bi odgovorili na sva pitanja u vezi s tehnologijom cestogradnje i eksploatacije mineralnih sirovina.
Za više informacija o samom sajmu posjetite stranicu www.bauma.de
 

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×