INTERMAT 2009 U PARIZU

U Parizu će se ovog proljeća ponovno održati sajam graditeljstva, "Intermat 2009", i to u periodu od 20.04. do 25.04.2009. I ove godine, kao i uvijek do sada, Wirtgen Group će biti prisutna sa svojim izložebnim prostorom te će tom prilikom izložiti strojeve iz svojeg proizvodnog programa, a s naglaskom na najnovija tehnološka postignuća i poboljšanja implementirana kod sva četiri brenda grupacije: Wirtgen, Vögele, Hamm i Kleemann.

Izložbeni prostor WIRTGEN GROUP nalazi se u:  HALA 2, ČESTICA 2B 011

Površina Wirtgen Group štanda: 2.160 m2

WIRTGEN GmbH izlaže 5 glodalica, 2200 CR, WR 2400, WS 2500, WLB 10 S, WLM 30. SP 150

J.VÖGELE AG izlaže 7 finišera

HAMM AG izlaže 12 valjaka

KLEEMANN GmbH izlaže 2 mobilne drobilice

Više o samom sajmu na stranici: www.intermat.fr 

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×