bauma 2016 - HIGHLIGHTS!


bauma 2016 – München
- od 11. do 17. travnja 2016.

VRHUNAC IZVRSNOSTI
31. po redu sajam graditeljstva i rudarstva, Bauma, obuhvatio je više od pola milijuna kvadratnih metara izložbenog prostora, što ga čini daleko najvećim i zasigurno najimpresivnijim sajmom ikada. Niti jedna druga sajamska priredba ne obuhvaća veći raspon proizvoda i usluga. Niti jedan drugi sajam nije više internacionalan od ovog. Ovo je mjesto gdje su zastupljeni svi vodeći svjetski proizvođači i ključni igrači. Ovo je mjesto gdje se prezentiraju inovacije za sve sektore.
Jeste li zainteresirani za tehnologije budućnosti?
Od 11. do 17. travnja 2016., moglo se uživo iskusiti strast, rješenja, iskustvo i pouzdanost našeg principala Wirtgen Grupa na sajmu bauma 2016.
Pogledajte kako je napredovao proces izgradnje WIRTGEN GROUP izložbenog prostora direktno ovdje:
WIRTGEN GROUP AT BAUMA
WIRTGEN GROUP AT BAUMA

WIRTGEN GRUPA na sajmu bauma 2016: UVIJEK BLIZU NAŠIM KUPCIMA - uz snagu 5 brendova

Wirtgen Grupa još uvijek raste i proširuje svoj protfelj proizvoda i usluga za klijenta. Grupa se, po prvi puta do sada, predstavila zajedno s tvornicom Benninghoven na ovom najvećem svjetskom stručnom sajmu građevinske mehanizacije. Kao drugi najveći izlagač na baumi, s izložbenim prostorom od 11.712 m2 (FS.1011), otprilike 100 izložaka i novim korporativnim identitetom, Wirtgen Grupa - sa svojim motom "UVIJEK BLIZU NAŠIM KUPICMA uz snagu 5 brendova" - predstavila je inovativna rješenja u poslovnom sektoru tehnologije cestogradnje i eksploatacije mineralnih sirovina.

Prvoklasni proizvodi za kompletni radni postupak u cestogradnji
Sada, nakon što je Wirtgen udružio snage s markama Vögele, Hamm, Kleemann i Benninghoven, je Wirtgen Grupa prva i jedina kompanija u svijetu koja pokriva kompletni radni postupak u cestogradnji s prvoklasnim brendovima i svojim vlastitim tehnologijama: od drobljenja i prosijavanja, preko miješanja, asfaltiranja i sabijanja pa do glodanja i recikliranja. Svaki od tih pet proizvodnih brendova je specijaliziran u svojem vlastitom području i fokusiran na daljnji razvoj i pospješenje vlastitih tehnologija. To generira ogromnu inovativnu snagu. Stručni posjetitelji mogu iskusiti tu snagu iz prve ruke na izložbenom prostoru Wirtgen Grupe u Minhenu.
Osim predstavljanja presjeka cjelokupnog proizvodnog programa, izlaganje se također fokusiralo na nekoliko svjetskih premijera i novih rješenja od strane marki Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann i Benninghoven.

WIRTGEN GROUP NA BAUMI 2016
Najveći nastup na baumi u povijesti kompanije: S izložbenim prostorom od 11.712 m2 i skoro 100 izložaka, Wirtgen Grupa predstavila je inovativna rješenja u svoja dva poslovna područja u tehnologiji cestogradnje i ekspolatacije mineralnih sirovina

Inovacije marke Wirtgen
U području hladnih glodalica, Wirtgen je predstavio dva potpuno nova stroja za rehabilitaciju prometnica: W 120 Ri iz nove generacije malih glodalica je mobilni stroj na kotačima sa stražnjom istovarnom trakom. Glodalica W 150 CFI je stroj s prednjom istovarnom trakom i najsnažniji model u novoj Compact Class seriji kompaktnih glodalica.
Ostala premijerna predstavljanja uključuju betonski finišer s kliznom oplatom SP 64i te stroj za tretiranje betonskih površina TCM 180i, dva pionirska stroja za visoko-kvalitetno betoniranje.
U svom osnovnom području stručnosti - tehnologiji glodanja - Wirtgen još dodatno prezentirao PKA noževe za hladne glodalice, kao i dvije dodatne inovacije u obliku reznog alata iz GENERACIJE Z i sustav nosača za brzu izmjenu alata HT22 koji su specijalno razvijeni kako bi zadovoljili zahtjeve hladne reciklaže i stabilizacije tla.

Inovacije marke Vögele

Div u Mini Klasi: Vögele je prezentirao SUPER 800-3i, stroj koji pokazuje kako čak i maleni finišeri mogu igrati u velikim ligama. U Univerzalnoj klasi, ovaj tržišni lider za finišere dodatno je prezentirao i dva nova modela iz svoje SUPER serije: finišer na gusjenicama SUPER 1600-3i i finišer na kotačima SUPER 1603-3i.
Dva nova finišera su premijerno predstavljena i u Specijalnoj klasi: prvo je tu SUPER 1800-3i sa SprayJet modulom i novim ErgoPlus operativnim konceptom za asfaltiranje tankih habajućih slojeva;  zatim je tu i sasvim novi InLine Pave vlak s brojnim inovativnim "Povlaka 3" karakteristikama za izgradnju kompaktnih asfaltnih kolnika.
Novi finišeri od 10 stopa za tržište SAD-a bili su po prvi puta predstavljeni stručnim posjetiteljima na sajmu bauma u Minhenu. Bile su također održane i specijalne prezentacije WITOS Asfaltiranje i RoadScan na temu "Optimiranje postupka i kvalitete".


Inovacije marke Hamm
Svjetski tržišni lider za cestovne valjke, Hamm, predstavio je novu okretnu DV+ seriju tandem valjaka. Oni sadrže inovativni Easy Drive koncept upravljanja, koji omogućava jednostavno i intuitivno rukovanje.
U budućnosti će Easy Drive biti instaliran i u artikuliranim tandem valjcima iz HD+ serije, kao i u valjcima za zemljane radove iz H serije. Hamm je prikazao cijeli niz ovih modela na baumi.
Iz područja zemljanih radova je Hamm u Minhenu predstavio kompaktne valjke H 5i i H 7i iz H CompactLine serije. Ti strojevi su idealni za uska gradilišta s velikim nagibima.
Gumeni valjak GRW 180i, koji je razvijen ponajprije za europska i američka tržišta, bio je također premijerno prikazan na sajmu bauma.
I na kraju, Hamm je prezentirao svoj H 25i VC valjak za zemljane radove s valjkom za drobljenje koji može drobiti i sabijati kruti kameni materijal u jednom prelazu.


Inovacije marke Kleemann

S ukupnim brojem od devet izložaka, Kleemann je predstavio svoju cjelokupnu stručnost u domeni mobilnih drobilica i uređaja za prosijavanje. Premijerno svjetsko predstavljanje od strane Kleemanna, nova konusna drobilica MOBICONE MCO 11 PRO, je razvijena za primjenu uz visoko-učinkovite performanse u obradi prirodnog kamena.
Taj proizvođač je još dodatno predstavio presjek iz svojeg uspješnog EVO programa strojeva za fleksibilno korištenje na izmjenjivim lokacijama. Kleemann također gradi naročito robusne strojeve za prvu fazu drobljenja, a to su posjetitelji mogli vidjeti u obliku čeljusne drobilice MOBICAT MC 125 RR. Dva uređaja za prosijavanje, MOBISCREEN MS 15 Z i MS 16 D, zaokružuju njihovu proizvodnu paletu.


Inovacije marke Benninghoven
Pojavljujući se po prvi put na sajmu bauma kao član Wirtgen Grupe, Benninghoven je predstavio svoju potpuno novu MBA 2000 mobilnu asfaltnu bazu s 5-strukim prosijavanjem kao standardom. Benninghoven je predstavio i još jednu posebnost u smislu ekonomski učinkovitog i odgovornog korištenja resursa kroz recikliranje RAP-a tj. izglodanog asfaltnog kolnika: inovativne tehnologije sustava paralelnih bubnjeva s kontrastrujnim postupkom, s generatorom vrućeg plina. Ta tehnologija već zadovoljava standarde budućnosti. Novi GKL Silent obilježava kvantni skok u tehnologiji mastik asfalta. Ova nova tehnologija dozvoljava da se radovi nastavljaju izvan redovnih radnih sati, kao i tokom noći, a bez stvaranja neželjene buke.

Novi korporativni identitet: Sinergije su i vizualno naglašene

Proizvodne marke Wirtgen Grupe sada imaju unificirani vizualni identitet. Sa svojim brendovima Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann i Benninghoven, ta grupa kompanija je na sajmu bauma 2016 nastupila u novom ruhu. Tako se Wirtgen Grupa pojavila sa svježim i uniformnim korporativnim identitetom koji naglašava sinergije i timski duh pojedinih brendova kao i same grupe u cjelini. Ta nova vizualna orijentacija simbolizira snagu jedne grupe koja se tokom vremena razvijala i danas je sinonim pogotovo za jednu stvar: njihov zajednički fokus na potrebe kupca.
Počevši od  travnja 2016., taj novi CI (korporativni identitet) primjenjuje se  od strane Wirtgen Grupe u cijelome svijetu; njihovih 55 prodajnih i servisnih kompanija se od tada javnosti predstavlja pod novim korporativnim logom brenda Wirtgen Grupe.


Stručnjaci na štandu Wirtgen Grupe 
U Minhenu će stručnjaci iz njemačkog glavnog sjedišta tvrtke te svjetskih podružnica proizvodnih marki Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann i Benninghoven biti na raspolaganju da odgovore na pitanja i daju informacije. Od samog proizvodnog programa, preko know-how-a iz područja tehnologije i primjene pa do servisnih usluga, posjetitelji su mogli dobiti uvid iz prve ruke u stručnost Wirtgen Grupe u području tehnologija cestogradnje i eksploatacije mineralnih sirovina.
I štoviše, po prvi su puta budući stručnjaci Wirtgen Grupe također bili predstavljeni u svojem vlastitom paviljonu. Kao sastavni dio THINK BIG!, bauma eventa za karijerno profiliranje učenika, naučnici iz te Grupe su prezentirali opcije školovanja koje nudi Wirtgen Grupa - uključujući i praktičnu demonstraciju hladne glodalice Wirtgen W 60 Ri - u hali B0.

Za dodatne informacije o izlaganju Wirtgen Grupe na sajmu bauma 2016 posjetite:

www.wirtgen-group.com/bauma
Za više informacija o samom sajmu posjetite stranicu www.bauma.de

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×