WIRTGEN NA INTERMATU 2009

Vodeći proizvođač na tržištu, Wirtgen, predstavlja tri proizvodne inovacije: fokus je na glodalicama hladnim postupkom, stabilizatorima i strojevima za reciklažu asfalta

Jedinstveni program od 15 modela hladnih glodalica

Kao vodeći svjetski proizvođač hladnih glodalica, Wirtgen GmbH postavlja jasan trend izlažući reprezentativni izbor iz svojeg inovativnog proizvodnog portfelja, koji obuhvaća ukupno 15 različitih modela strojeva u svim kategorijama performansi. U grupi malih glodalica će na Intermatu biti izložene kako one sa stražnjim utovarom, tako i one s prednjim utovarom, uključujući tu W 35 DC, W 60 i W 100 F. Stroj W 150, koji predstavlja potpuno novi razvojni dizajn i uključuje revolucionarni WIDRIVE sustav kontrole stroja, te W 2000 će zastupati kategoriju velikih glodalica. Posebna značajka Wirtgen tehnologije glodanja je najveći bubanj za glodanje na svijetu koji ima radnu širinu od 4.40 m za radove glodanja u XXL veličini.


Novi proizvodi za stabilizaciju tla i reciklažu hladnim postupkom

Wirtgen će iz svojeg međunarodno priznatog segmenta tehnologije stabilizacije tla i hladne reciklaže stručnoj publici prezentirati stroj za reciklažu na gusjenicama 2200 CR kao i stroj za stabilizaciju i reciklažu na kotačima WR 2400. Wirtgen 2200 CR stroj za hladnu reciklažu se koristi za rehabilitaciju cesta na licu mjesta (in situ), a može biti i dodatno opremljen snažnim integriranim sustavom za asfaltiranje koji se sastoji od puža razastirača i grede za asfaltiranje. Taj stroj krasi izuzetno fleksibilan dizajn, koji omogućava da se mješavina vode i cementa, bitumenska emulzija ili upjenjeni bitumen umiješaju u postojeći materijal kolnika. Uz to, taj stroj za hladnu reciklažu impresionira svojim praktičnim konceptom za dvojaku upotrebu: 2200 CR može se također koristiti i kao glodalica za ceste. Kompaktni stroj za reciklažu WR 2400 moguće je također koristiti u svim uobičajenim tipovima primjene koje uključuju reciklažu kolničkih struktura do pune dubine uz dodavanje različitih vezivnih tvari, kao što su bitumenska emulzija ili upjenjeni bitumen. Podrazumijeva se da taj stroj također nudi i široki raspon primjena, garantirajući optimalno korištenje stroja: uz snažan motor od 420 kW i radnu širinu od 2.40 m, koja je međunarodno najtraženija, ovaj WR 2400 je ujedno i idealan izbor za stabilizaciju tla.


Dvije proizvodne inovacije se posebno ističu među razvojnim postignućima u sektoru hladne reciklaže, a koje do danas nisu bile prikazane niti na jednom sajmu građevinske opreme: svojim mobilnim laboratorijskim uređajima WLB 10 S i WLM 30, Wirtgen nudi poboljšanje korištenja testnih uređaja za specijalne primjene kod hladne reciklaže s upjenjenim bitumenom, a koji su vrlo popularni kod kupaca, istraživačkih instituta i specijaliziranih laboratorija. WLB 10 S proizvodi upjenjeni bitumen u laboratoriju pri varirajućim različitim parametrima, kao što su temperatura bitumena, pritisak bitumena i količina vode za vrijeme ubrizgavanja veziva. Ovaj uređaj omogućava vršenje serije testova s ciljem utvrđivanja idealnih karakteristika upjenjenog bitumena. WLM 30 dvoosovinska prisilna miješalica može se koristiti za provjeru primjenjivosti kako i hidraulički povezanih tako i bitumenskih slojeva, jer visoki intenzitet miješanja u potpunosti odražava primjenu na terenu. Proizvodne inovacije koje se tiču stabilizacije tla će također biti prezentirane. Sa strojevima WS 220 i WS 250, Wirtgen je razvio dva modela stabilizatora s vučnim vozilom koji su u stanju homogeno umiješati veziva, kao što su vapno ili cement, u tlo kako bi se povećala njegova nosivost. U izvedbi s radnom širinom od 2,50 m i radnom dubinom od 50 cm, izloženi WS 250 je nova, kompaktna solucija za ekonomičnu i učinkovitu stabilizaciju kako na malim, tako i na velikim površinama.


Sistemski partner Streumaster prezentira nove proizvode

Sistemski partner Streumaster će prezentirati svoj SW 12 SC razastirač visoke klase montiran na vučno vozilo „Crocodile“, što je perfektna nadopuna razrađenom rasponu stabilizatora i strojeva za reciklažu na gusjenicama i na kotačima iz Wirtgena. Primjena i ravnomjerno razastiranje veziva se nadgleda elektronički, a razastirač je prikladan za primjenu i kod stabilizacije tla i kod hladne reciklaže. Spremnik za vezivo ima kapacitet od 12,5 m3.
 

Najmanji model betonskog finišera s kliznom oplatom: stroj za svaku primjenu u offset betoniranju
 

U sektoru betonskih finišera s kliznom oplatom, Wirtgen će prezentirati svoj SP 150, najmanji model betonskog finišera. Taj SP 150 je kompaktni specijalist kojeg karakterizira i jednostavan transport. Njegov visoko fleksibilan koncept kalupa i gusjenice omogućavaju mu da betonira cijelu paletu raznovrsnih monolitnih profila, kao što su sigurnosne barijere, odvodni žljebovi i kanali u offset aplikaciji. Taj stroj ima standardnu širinu betoniranja od 1,50 m i standardnu visinu betoniranja od 90 cm.

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×