BENNINGHOVEN GmbH & Co.KG ASFALTNE BAZE - TIPOVI I MODELI SKROJENI PO MJERI
Bilo da je potrebno standardno ili po mjeri rađeno rješenje, Benninghoven asfaltne baze imaju ogroman raspon opcija za konfiguraciju. Ova kompanija može isporučiti idelanu asfaltnu bazu koja će odgovarati zahtjevima bilo kojeg tržišta. Mobilna ili stacionarna te s kapacitetom izmedju 80 i 400 t/h - sve Benninghoven baze imaju jednu karakteristiku koja im je zajednička: one znače optimalnu kvalitetu miješanja. Dok se mobilne ili polupokretne baze često koriste u regijama sa slabije razvijenom infrastrukturom, stacionarne baze visoke učinkovitosti su vrlo tražene u velikim urbanim sredinama. Kakvi god preduvjeti bili, Benninghoven nudi fleksibilna rješenja za pouzdan i ekonomičan rad.

Proizvodni program
Prava baza prema potrebi i želji:

80-240 t/h              
Tip - MBA asfaltna baza
Mobilne baze

Sa svojom MBA bazom koja je mobilna po cestama, Benninghoven može ponuditi inteligentan konceptualni dizajn za fleksibilnu i učinkovitu obradu na samom gradilištu. Tu je bazu moguće složiti u svega nekoliko dana, kako bi bila spremna za upotrebu na nekoj drugoj lokaciji, eliminirajući tako ograničavajuće troškove za dizalicu i transport. Cijevovodi su prefabricirani i mogu se nanovo koristiti u bilo kojem trenutku zahvaljujući fleksibilnim spojevima. Dostupne su u izvedbama s kapacitetom od 80 -120 -160 -240 t/h, s ovaj koncept omogućava kupcima da svoju bazu sami stave u pogon, koristeći za to svoje vlastito osoblje.
Više


160-320 t/h            
Tip - Concept TBA asfaltna baza
Prijenosne baze

Benninghoven asfaltne baze Concept TBA i ECO pokrivaju proizvodne raspone od 160, 240 i 320 t/h. Idealne za polu-mobilne aplikacije, ove su baze također prikladne i za stacionarni rad. Te se baze predsklapaju do najvećeg mogućeg stupnja u tvornicama Benninghovena, osiguravajući tako kratko vrijeme potrebno za finalno sklapanje. Konceptualni dizajn ovih baza se drži Benninghovenovih visokih standarda kvalitete i karakterizira ga maksimalna efikasnost.
Više

Asfaltne baze u kontejnerskoj izvedbi tip ECO
Ključni aspekt
ECO asfaltnih baza je dizajn njihovih glavnih komponenti u dimenzijama kontejnera i s ožičenjem spremnim da se samo utakne. Mogu kao opciju imati i silos za filer (za dobiveni filer i za dodani filer) te silos za pohranu miješanog materijala montiran ili ispod miksera ili ispod nagnutog skipa s vitlom za žicu i skipom. Njihova konstrukcija u standardnim dimenzijama nudi idealne transportne opcije i reducira vrijeme potrebno za sklapanje. Više

400 t/h                   
Tip - Competence BA asfaltna baza
Stacionarne baze

Baza Competence Type BA je ponos proizvodnog programa Benninghovena, s kapacitetom proizvodnje te baze do čak 450 t/h. Ona predstavlja superiornu proizvodnju asfalta u smislu kvalitete, fleksibilnosti i zaštite okoliša. Tokom faze planiranja projekta, koriste se rastezljivi moduli i podešavaju na mjeru kako bi zadovoljili individualne želje. Tehnički zreli i snažni strojevi se kreiraju u usko fokusiranom procesu planiranja projekta koji uključuje kako korisnike strojeva, tako i Benninghovenov tim savjetodavnih inženjera.
Više

 

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×