DELTA PROGRAM

DELTA je danska kompanija čije poslovno djelovanje datira od 1941. godine. Specijalizirana je za proizvodnju naprednih elektroničkih rješenja na području radija, televizije, medicine, računarstva, astronomije te testiranja na području zvuka i sigurnosti prometa.

U programu koji zastupa Ro-tehnologija d.o.o. iznimno su zanimljivi DELTA uređaji za ispitivanje retrorefleksija vertikalne i horizontalne signalizacije te odjeće. Riječ je o bitnom parametru za ispitivanje sigurnosti u prometu, reguliranom prema međunarodnim standardima EN 1436, EN 12899, EN 20471 ASTM E 1709 i ASTM E 1710.

Riječ je o uređajima RETROSIGN GR3 i GR1, LTL3000, LTL 3500 te LTL-M.

Preporučujemo da pogledate kratki film koji govori o važnosti ispitivanja retrorefleksije.Uređaji RETROSIGN koriste se za ručno ispitivanje retrorefleksije prometnih znakova, dok se LTL3000, LTL-X i LTL-XL koriste za ručno ispitivanje retrorefleksije horizontalne signalizacije (linija).
Lagani uređaj za retrorefleksiju, LTL3000  Vidljivost oznaka EN ISO 20471
 

LTL-M je uređaj za dinamičko ispitivanje retrorefleksije horizontalne signalizacije. Uređaj se montira na vozilo te pruža 100%-tnu točnost pri brzinama do 90 km/h, a uz nešto nižu razinu garancije točnosti može snimati i pri većim brzinama. 

Dinamičko ispitivanje retrorefleksije linija; sigurnost u prometu

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×