HAMM PROGRAM

PROIZVOĐAČ VALJAKA HAMM AG U SVOJEM PROIZVODNOM PROGRAMU NUDI:

Prvoklasnu tehnologiju za cestogradnju i zemljane radove

Hamm proizvodi strojeve za sabijanje koji su izrazito laki za rukovanje, a prikladni za širok raspon radova koji su u vezi s cestogradnjom i zemljanim radovima. Proizvodni program podijeljen je u tri osnovne grupe:

TANDEM VALJCI

HD+ serija
objedinjuje zglobne tandem valjke za sabijanje asfalta koji su izrazito laki za rukovanje, a dostupni su u radnim težinama koje variraju od 7 do 15 tona.  HAMM HD+ 90i VV

Ta HD serija je zaokružena novom linijom, Series HD Compact Line, od 15 kompaktnih malih valjaka za svaku priliku, s rasponom težine od 1,5 do 4,2 tone, koji se odlikuju impresivnim sabijanjem i brojnim tehničkim inovacijama. Njih je moguće koristiti za cijeli niz namjena.

 HAMM HD+ 14 VV
Serija 
DV valjaka uključuje tandem valjke sa zaokretnim upravljanjem i radnim  težinama od 4,2 do 9,6 tona. I HD+ i DV serija valjaka dolaze u izvedbi i kao kombi valjci te mogu biti opremljeni provjereno dokazanom oscilacijskom (oscillation) tehnologijom sabijanja.
HAMM DV+ 90i VO-S

STATIČNI VALJCI S GUMENIM KOTAČIMA - GRW

Proizvodni program uključuje i 
statične valjke s gumenim kotačima u radnim težinama od 10 do 28 tona.
HAMM GRW 180i-10
VALJCI ZA ZEMLJANE RADOVE - KOMPAKTORI
Valjci iz serije H
("H" Series) su vibracijski valjci za sabijanje s radnim težinama između 5 t i 25 t, a karakterizira ih njihov  inteligentan  Hammtronic kontrolni sustav s mikroprocesorskom kontrolom koja upravlja kompletnim režimom rada motora.
 HAMM H SERIES - H 13i

 

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×