CFF PROGRAM - celulozna vlakna

CFF (cellulose fibres factory) je njemački proizvođač celuloznih vlakana koja se koriste u mnogim područjim svakodnevnog života: izgradnji puteva, farmaceutskoj industriji, ishrani, industriji boja, itd.  U izgradnji kolnika, celulozna vlakna se koriste kao aditivi u proizvodnji SMA asfalta koji se pokazao kao najotporniji završni sloj i već je dugo vremena u upotrebi na skoro svim europskim cestama i autoputevima.

Asfaltne površine su već dugo vremena u upotrebi u Europi zbog njihove sposobnosti da izdrže opterećenja u teškim klimatskim uvjetima. Zbog kontinuirano povećavanog opterećenja kolnika usljed povećanja međudržavnog prometa u Europi, zahtjevi postavljeni pred asfaltne površine su porasli. S potrebom za izdržljivim, dugotrajnim asfaltom pojavio se Stone Mastic Asfalt (također poznat kao SMA) i dokazao svoju superiornost.

SMA nudi značajne prednosti nad konvencionalnim asfaltima, ako se polaže pravilno i pažljivo. Njegova veća stabilnost dolazi iz rasporeda veličine frakcija koja mora biti u skladu s GAP-GRADE principom (diskontinuirana granulometrijska krivulja). Njegova fleksibilnost rezultira iz relativno većeg sadržaja veziva koji zahtjeva uključivanje stabilizacijskih aditiva, proizvoda firme CFF, kao što su TECHNOCEL (vlakna), TOPCEL (pelete) te GENICEL (sadrži dodatne aditive kojima se izbjegava potreba za upotrebom polimer modificiranog bitumena)

 

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×