KLEEMANN PROGRAM


MOBIREX KLEEMANN
U SVOM PROIZVODNOM PROGRAMU KLEEMANN GmbH NUDI SLIJEDEĆE GRUPE PROIZVODA:

Mobilne čeljusne drobilice - MOBICAT

KLEEMANN MC 110 Z EVO
Čeljusne drobilice na gusjenicama iz serije MOBICAT karakterizira njihov beskompromisni dizajn i čvrstoća. Izvanredne sveukupne performanse tih strojeva su rezultat harmonične usklađenosti svih komponenata. Na taj način MOBICAT strojevi nude cijeli niz inovativnih rješenja po pitanju efikasnosti, raspoloživosti, svestranosti i, napose, kvalitete krajnjeg proizvoda. više


Mobilne udarne drobilice – MOBIREX 

KLEEMANN MOBIREX IMPACT CRUSHER


KLEEMANN EVO tehnologija: Novi koncept tijeka materijala je ključ za bolju učinkovitost

Nova „EVO“ – generacija mobilnih udarnih drobilica tvrtke Kleemann nudi sasvim novi raspon tehničkih inovacija.
Za razliku od mnogih navodnih „noviteta“ u branši, Kleemann sa svojim kompletno nanovo razvijenim MR 110 i MR 130 postrojenjima postavlja nova mjerila u pogledu Inovacije i Tehnologije. „EVO“ podrazumijeva jedan doista novi razvojni koncept u svim područjima tog postrojenja - „EVO“ je jedan nedvojbeni korak naprijed po pitanju snage, ekonomske učinkovitosti i procesa habanja. Kroz temeljno poznavanje procesa u izradi stacionarnih postrojenja i desetljetnog iskustva u izradi mobilnih uređaja nastali su ne samo novi razvojni koncepti za sve pojedine komponente, već, prije svega, i jedan novi koncept protoka materijala.

Mobilne čeljusne drobilice na gusjenicama iz serije MOBIREX koriste se za mekani do polu-tvrdi prirodni kamen i za ponovnu obradu ostataka građevinskog materijala. Ono što je danas važno, uz kvalitetu krajnjeg proizvoda, jest svjesnost o čovjekovoj okolini i troškovima, raspoloživost i široko polje primjene. MOBIREX uređaji objedinjuju sve te zahtjeve i pritom garantiraju krajnji proizvod koji u pogledu oblika, distribucije i čistoće zrna odgovara visokim zahtjevima koje postavljaju norme za granulaciju betona i asfalta. više


Mobilne sekundarne drobilice – MOBICONE i MOBIFOX

Kada stacionarno postane mobilno

KLEEMANN MOBICONE
Stacionarni uređaji za prosijavanje se sve više zamjenjuju mobilnim strojevima. Kako bi osigurao poslovičnu kvalitetu za prosijavanje betona ili asfalta, Kleemann je razvio specijalne sekundarne drobilice koje rade, međusobno električno spojene, zajedno s ostalim strojevima kao što su primarne drobilice i sita.
Koriste se sekundarne udarne drobilice i konusne drobilice te, ovisno o zahtjevima postupka, rade sa ili bez montiranih sita.
Ovisno o aplikacijama, MOBICONE i MOBIFOX sekundarne drobilice mogu se koristiti kao sekundarne ili tercijarne drobilice. Čak i komplicirani postupci obrade se danas daju riješiti uz pomoć nekoliko strojeva spojenih u seriju.
više

Mobilna sita - MOBISCREEN

KLEEMANN MOBISCREEN
Raspon Kleemann sita na gusjenicama rasteže se od 7 - 18.4 m2 površine prosijavanja.
Izgrađena kao dvoetažna ili troetažna sita sa ili bez usipnog koša, kao banana sito, te s površinskom oblogom od gumene membrane s perforacijama itd. ta su sita prikladna za upotrebu svugdje gdje se zahtijevaju visoki radni kapaciteti i gdje treba separirati materijal koji je težak za prosijavanje.
Sva su sita na dizel-električni pogon i naročito su prikladna za kombinirani rad u spoju s prethodno priključenom Kleemann drobilicom.
Raspon performansi mobilnih sita danas dosiže i do 800 - 1.000 t/h ovisno o vrsti i sastavu usipanog materijala  i raspona veličine zrna kojeg treba prosijati.
više

Stacionarni uređaji za prosijavanje


Kleemann planira i projektira, proizvodi i instalira „ključ u ruke“ pogone za sva područja industrije dobivanja agregata.
Desetljeća iskustva osiguravaju optimalnu prilagodbu pogona slijedećem:
•    potrebama kupca
•    lokalnim uvjetima
•    optimalnoj prilagodbi procesa karakteristikama materijala
      koji se obrađuje i željenim kvalitetama krajnjeg
      proizvoda
•    odabiru prikladnih komponenti uređaja
•    ispunjenju svih zahtjeva po pitanju kvalitete krajnjeg
      proizvoda

Realizirani kapaciteti pogona: 50 – 1000 t/h. više

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×