CONTROLS PROGRAM laboratorijska oprema i oprema za terenska ispitivanja (beton, asfalt, geotehnika)

Predstavljamo CONTROLS GROUP,  prema količini prometa vodećeg svjetskog proizvođača i dobavljača opreme za ispitivanje svojstava materijala u građevinskoj industriji.

Sa preko 35 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji laboratorijske opreme, CONTROLS je zasluženo stekao reputaciju velikog proizvođača sa ponudom od više od 5000 artikala u svim područjima građevinske industrije. Svi proizvodi su pažljivo odabrani i dizajnirani kako bi odgovarali međunarodnim specifikacijama, kao i individualnim željama kupaca. Podijeljeni su u tri osnovne divizije: tehnologija betona, tehnologija asfalta, mehanika tla i stijena.

Idealan je partner za:

§          Obrazovne ustanove

§          Državna ministarstva

§          Ugovarače i podugovarače

§          Prizvođače cementa i betona

§          Proizvođače asfalta

§          Privatne laboratorije

§          Istraživačke laboratorije

§          Konzultante

§          Naftne kompanije

 
                        

TEHNOLOGIJA BETONAPostoji mnogo više u proizvodnji betona od jednostavnog miješanja pijeska, šljunka, cementa i vode, koji se nakon određenog vremena stvrdnu i obrazuju korisne građevine.
Potrebna je značajna opreznost i poznavanje tehnologije proizvodnje kako bi se proizveo kvalitetan i dugotrajan beton.
Predlažemo kompletan program laboratorijske opreme za testiranje ne samo betona kao završnog proizvoda, već također i agregata, cementa, i željeznih konstrukcija, koji zadovoljava praktično sve EN standarde kao i nacionalne standarde.

Tehnologija betona uključuje laboratorijsku opremu za ispitivanje u sljedećim područjima:
 

§          Agregata

§          Svježeg i očvrslog betona

§          Modula elastičnosti

§          Anelastični kapacitet deformacije

§          NDT „Neuništavajuće“ ispitivanje

§          Cement

§          Čelične konstrukcije, itd.TEHNOLOGIJA ASFALTANevezane mješavine agregata kao i mješavine sa bitumenom ostat će još dugo vremena u upotrebi kao sredstvo u izgradnji cesta i puteva, najviše zbog činjenice da su se pokazale kao jako otporne na opterećenja prometom. Međutim, porast broja vozila, a time i inteziteta prometa, u posljednjim godinama postavlja veće standarde i zahtjeve na izgradnju cesta.
Kao rezultat toga,  testiranje materijala u izgradnji cesta mora se pomaknuti od jednostavog ispitivanja sastavnih dijelova mješavine prema ispitivanju performansnih karakteristika mješavina.

Opseg laboratorijske opreme u ovoj sekciji kataloga je u skladu sa EDS standardima kao i zahtjevima SHRP (Strategic Highway Research Program), kako bi se mogla ostvariti dublja i realistična analiza asfaltnih mješavina, uključujući i statičko i dinamičko ispitivanje.

Prisutnost Controls grupacije u odborima za kreiranje međunarodnih standarda, tijesna suradnja sa Sveučilištima i poznatim laboratorijima te kompanijom IPC Global osiguravaju najmodernije uređaje u domeni statičkih i dinamičkih ispitivanja.

 
U CONTROLS laboratorijskoj opremi za ispitivanje asfalta možete pronaći:
 

§          Žiratorne zbijače

§          Statičke i dinamičke sisteme ispitivanja

§          Uniframe

§          Wheel tracker ispitivanje

§          Ispitivanje bitumena

§          CBR, California Bearing Ratio

§          Marshall zbijenost

§          Karakteristike asfaltnih površina, itd.MEHANIKA TLA I STIJENAWykeham Farrance je naziv CONTROLS odjela za mehaniku tla.

U svim oblastima građevine, a posebno u mehanici tla i stijena, inženjer tokom faze dizajniranja mora osigurati da je analiza osobina tla u skladu s odgovarajućom strukturom temelja. Koristeći procedure kao što su izvlačenje, pregledavanje i ispitivanje reprezentativnih uzoraka inženjer može računati u simuliranoj situaciji koja je vrlo blizu stvarne situacije.

U posljednim godinama svjedoci smo razvoju ekperimentalne analize koja doprinosi pojavi sofisticiranijih procedura ispitivanja, čime se obnavljaju mnogi međunarodni standardi i objavljuju nove upute i procedure za ispitivanje.

CONTROLS je aktivan učesnik u ovim poboljšanjima i prepoznat je u Europi i Svijetu kao važan partner u nabavci sofisticirane opreme u važnom području kontrole kvaliteta.

Oprema za testiranje u ovom segmentu je pažljivo dizajnirana i proizvedena prema najnovijim specifikacijama i standardima.

U domeni ispitivanja mehanike tla poznat je brand Wykeham Farrance, nekada samostalni proizvođač, a danas član Controls grupacije.

 
Ovaj dio CONTROLS opreme uključuje:

§          Opremu za ispitivanje konsolidacije

§          Opremu za ispitivanje na smik

§          Opremu za troosno ispitivanje

§          Probojnost/popustljivost

§          Sisteme prikupljanja podataka

§          Mehaniku stijena

§          Transducer i bender elementi, itd

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×