LABORATORIJSKI I VIŠENAMJENSKI SUŠIONICI

Sušionik je jedan od osnovnih instrumenata u svakom istraživačkom laboratoriju, neovisno o materijalu koji se ispituje. Njegova primjena u pripremi uzorka (termiranje ili sušenje) je nezamjenjiva.

Controls je nedavno redizajnirao svoju proizvodnu liniju osnovnih ventilirajućih i neventilirajućih sušionika sa jednim grijačem. Oni su sada i izgledom i kvalitetom nešto bliži od (još uvijek) znatno kvalitetnijih modela sukladnih standardima EN 932-5 i EN 1097-5 koji nude uniformnost u 8 ispitnih točaka unutar sušionika.

Termiranje uzoraka

Izjava o privoli za korištenje kolačića

Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog sustava, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka imate pravo:

Navedena prava prema Općoj uredbi u zaštiti osobnih podataka možete ostvariti dostavom Vašeg prigovora ili bilo kakvog drugog zahtjeva na slijedeću e-mail adresu: info@rotech.hr.

Ako ste suglasni da trgovačko društvo RO-tehnologija d.o.o. bez ikakvog ograničenja i naknadnih suglasnosti koristi Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga, molimo Vas da to potvrdite donjim klikom na riječ „suglasan“. Vaša potvrda predstavlja izjavu o privoli za korištenje osobnih podataka isključivo u svrhu izravnog marketinga ( na primjer slanja promotivnih materijala putem e-maila ).“

×